EjendomsWatch

Pears Global opruster på sit danske kontor

En voksende portefølje kræver flere hænder at udvikle. Derfor har den britiske ejendomsinvestor udvidet sin asset management-afdeling i Danmark, og flere ansættelser er på vej, fortæller investeringschef Anne Sofie Vett Raaschou til EjendomsWatch.

Anne Sofie Vett Raaschou, investeringschef i Pears Global Real Estate Denmark, bebuder flere ansættelser i asset management-afdelingen på ejendomsinvestorens danske kontor. | Foto: PR.

Pears Global Real Estate Denmark har oprustet asset management-gruppen på det danske kontor med ansættelsen af Jannie Sonne, der kommer fra den mellemstore ejendomsadministrator Administrea.

Den britiske ejendomsinvestors danske portefølje nærmer sig med et nyligt opkøb af 18 ejendomme, der er udlejet til Silvan, en værdi af 5 mia. kr. og kræver flere hænder at håndtere, fortæller Anne Sofie Vett Raaschou, der er investeringschef i Pears Global Real Estates danske afdeling, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier