EjendomsWatch

Ejendomsudvikler går personligt konkurs

En misligholdt ordning om rekonstruktion har sendt tidligere direktør i Corpus Development Christian Gjersøe konkurs. Ifølge kurator skal man nu undersøge, om man kan komme til aktiverne i selskabet, der er delvist ejet af nærtstående familiemedlemmer til den konkursramte.

Skifteretten i Helsingør har afsagt konkursdekret over Christian Gjersøe på begæring fra et låneselskab med penge tilgode. | Foto: Philip Davali / Ritzau Scanpix

Ejendomsudvikleren Christian Gjersøe er blevet taget under personlig konkurs. Det fremgår af et dekret, som skifteretten i Helsingør har afsagt den 29. marts 2021.

"Christian har tidligere haft en anmeldt rekonstruktion, hvor der blev vedtaget en ordning for ham. Den ordning har han desværre væsentligt misligholdt, og det er det, der er baggrund for konkursen," fortæller kurator Nicolai Dyhr fra Horten Advokatpartnerskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier