EjendomsWatch

Tidligere Nordicals-chef skal være døråbner for udenlandske investorer

Peter Bauer Mols, tidligere Nordicals-indehaver i Trekantsområdet, skal i fremtiden arbejde for udenlandske kapitalforvaltere med appetit på danske ejendomsinvesteringer.

Peter Bauer Mols bliver frontfigur for Blue Ocean Properties. | Foto: PR

Kapitalforvalteren Blue Ocean Capital forsøger nu at få flere internationale investorer til at kaste penge efter logistikejendomme i Norden.

Det sker gennem det nye selskab Blue Ocean Properties, der fra en base i Trekantsområdet i Jylland, skal tiltrække investeringer.

"Mange af vores kunder, typisk nordamerikanske og asiatiske kapitalforvaltere, har stor appetit for opkøb af logistikejendomme i Danmark og Norden. Dem, vil vi nu kunne tilbyde en bedre service gennem en permanent lokal tilstedeværelse i Danmark," lyder det fra Jacob Ingemann Olsen, der er ledende partner for Blue Ocean Capital, i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

Nordicals-chef skal tegne forretningen

Frontfiguren bliver Peter Bauer Mols, der kender lokalområdet særdeles godt, da han de seneste 10 år har været indehaver af erhvervsmægleren Nordicals i Trekantsområdet.

Peter Bauer Mols får ansvaret for at opbygge den fysiske tilstedeværelse for at servicere de udenlandske kunder.

"Det bliver fantastisk nu at rådgive udenlandske investorer på købssiden. Jeg har gennem de sidste 15 år rådgivet primært sælgere af danske ejendomme, og har en god fornemmelse for hvilke parametre, der er nødvendige for en god og sund transaktion," forklarer Peter Bauer Mols.

Før tiden i Nordicals, der tidligere hed Nybolig Erhverv, var Peter Bauer Mols mægler i Colliers. Derudover har han haft en række jobs i foderindustrien. Bl.a. hos DLG, fremgår det af Linkedin.

Transportfirma bygger logistikejendom på 8500 kvm i Sydjylland

Nybolig Erhverv finder ny rådgiver i modefirma

Jyske erhvervsmæglere fusionerer 

Kontorejendom i Kolding skifter ejer for tocifret millionbeløb 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier