Ny direktør og partner hos EDC kommer med over 30 års erfaring fra bankverdenen

Med ansættelsen af Kent Nielsen har EDC Erhverv Poul Erik Bech fundet den første af to erhvervsdirektører og partnere til sin afdeling i Aarhus. Et omfattende erhvervsnetværk fremhæves som en af den nye direktørs forcer.
"Jeg er købmand fra barnsben," lyder det fra EDC Erhverv Poul Erik Bechs nye mand i Aarhus. | Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech
"Jeg er købmand fra barnsben," lyder det fra EDC Erhverv Poul Erik Bechs nye mand i Aarhus. | Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Det er en bankmand med erfaring i bagagen, der 1. marts tiltræder som erhvervsdirektør og partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus. Kent Nielsen, der senest har haft samme titel hos Djurslands Bank, er den første af to erhvervsdirektører, der skal drive erhvervscentret i landets næststørste by, skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

Aarhus-afdelingen, der senest 1. maj flytter fra Fredens Torv til større lokaler på Rådhuspladsen, beskæftiger pt. 16 medarbejdere, som nu kender navnet på én af flere kommende kolleger.

"Kent Nielsen kommer med en stærk lederprofil med mere end 30 år i bankverdenen, hvor han med succes har rådgivet erhvervskunder og har haft stort fokus på salg og ledelse. Samtidig har han et kæmpe erhvervsnetværk, som vi er sikre på, han vil bringe med sig i stillingen," siger Poul Erik Bech i meddelelsen

Grundlæggeren fortæller, at man agter at hente tre ansatte mere i den kommende tid – heriblandt altså en erhvervsdirektør og partner yderligere.

Den nye mand på posten, Kent Nielsen, har udover Djurslands Bank arbejdet næsten to årtier hos Jyske Bank, ligesom han i 11 år har haft Danske Bank som arbejdsgiver.

Selv beskriver han sig som en mand, der "er meget aktiv i mine erhvervsnetværk og har et stort netværk blandt erhvervskunder."

"Jeg er købmand fra barnsben med forældre, der har været selvstændige og har altid gerne villet prøve mig selv af på egne ben. Samtidigt vil jeg gerne prøve noget andet end bankverdenen, som til tider kan være bureaukratisk," siger Kent Nielsen.

Mæglerkæden EDC Poul Erik Bech består i dag af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og over 500 medarbejdere.

EDC-mægler lejer sig ind i større lokaler hos advokat på Rådhuspladsen i Aarhus

Efter 18 år stopper direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv opruster i Aarhus og Næstved 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også