EjendomsWatch

EDC-mægler lejer sig ind i større lokaler hos advokat på Rådhuspladsen i Aarhus

Den aarhusianske afdeling af EDC Erhverv Poul Erik Bech får over 200 kvm mere at boltre sig på i sine nye lokaler på Rådhuspladsen, når erhvervsmægleren efter knap et kvart århundrede flytter fra det nærliggende Fredens Torv.

Det er i denne bygning på Rådhuspladsen i Aarhus, hvor EDC Erhverv fremover skal leje sig ind på første sal. | Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus

Senest 1. maj flytter EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus sit kontor i landets næststørste by et par hundrede meter mod vest fra Fredens Torv 1 til Rådhuspladsen 3. Det skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse, hvor behovet for mere plads angives som årsag.

På sin kommende adresse får EDC Erhverv Poul Erik Bech 562 kvm på første sal, hvor man lejer sig ind hos advokatvirksomheden Kromann Reumert og allerede er gået i gang med at indrette lokalerne, som ifølge tingbogen har ejendomsselskabet Dades som ejer.

Ifølge Poul Erik Bech har flytningen fra de historiske lokaler på Fredens Torv, hvor mægleren har holdt til i over 23 år, været på tegnebrættet "i en periode", og den kommer som et resultat af virksomhedens vokseværk.

"Vi er i øjeblikket 16 medarbejdere i Aarhus, og vi har i de kommende år lagt en ambitiøs vækststrategi, hvor vi lige nu er på udkig efter fire nye medarbejdere, hvoraf vi søger to nye partnere og to erhvervsmæglere," siger han i meddelelsen.

"Den eller de nye partnere skal tage over efter vores tidligere direktør, Søren Leth Pedersen, der efter 18 år stoppede ved årsskiftet for at blive selvstændig inden for ejendomsfondsbranchen."

EDC Erhverv Poul Erik Bech skal nu hjælpe ejeren af Fredens Torv 1 med at finde nye lejere af de 354 kvm.

Bygningen var tidligere ejet af P. Olesen & Sønner, men har ifølge tingbogen siden 2002 været ejet af Jens Kristian Olesen og Kresten Anker Olesen, der begge sidder i bestyrelsen i familieentreprenørvirksomheden.

Virksomheden EDC Poul Erik Bech består i dag af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og over 500 medarbejdere.

Efter 18 år stopper direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech 

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier