EjendomsWatch

Koncenton udpeger ny økonomidirektør med erfaring fra service og industri

Christen Steffensen er ny økonomidirektør hos ejendomsinvestoren Koncenton og kommer med erfaring fra bl.a. servicekoncernen ISS, Chr. Hansen og F.L. Smidth. Den nye mand i ledelsen lægger bl.a. vægt på selskabets "kampgejst og holdånd."

Christen Steffensen er den 1. februar ansat som økonomidirektør i det aarhusianske investeringsselskab Koncenton. | Foto: PR/Koncenton

Koncenton har fra starten af måneden fået tilgang af Christen Steffensen, der er blevet ansat som ny økonomidirektør (CFO). Det skriver den aarhusianske ejendomsinvestor i en pressemeddelelse.

Udover at blive en del af selskabets øverste ledelse får Christen Steffensen, der er uddannet cand.merc., ansvaret for økonomi, it og den afdeling, der står for den direkte kontakt med investorerne.

"For mig er Koncenton en rigtig spændende virksomhed, som har gennemgået en imponerende vækst siden opstarten i 2015. Der er i den grad damp på kedlerne, og jeg oplever en utrolig stor kampgejst og holdånd i virksomheden. Det glæder jeg mig til at blive en del af," siger Christen Steffensen i meddelelsen.

Christen Steffensen har tidligere været ansat i bl.a. F.L. Smidth, ISS, Chr. Hansen, GN Store Nord og var indtil november ligeledes økonomidirektør hos Horsens-virksomheden Hamlet Protein, hvor han havde været ansat i mere end fire år.

Adm. direktør og partner i Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen erklærer sig stolt over at have hentet "en kapacitet" til virksomhedens ledelse.

"Han har en solid baggrund og mange års erfaringer fra tunge økonomi-poster i dansk erhvervsliv. Det har stor værdi for os, og vi glæder os til at fortsætte Koncentons ambitiøse vækstrejse med Christen med på holdet," siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

I slutningen af sidste år overtog en kapitalfond under FSN Capital 45 pct. af ejerandelen i selskabet bag Koncenton, Obton Group. Opkøbet løb angiveligt op i ca. 3 mia. kr.

I Koncentons seneste regnskab var overskuddet før skat vokset med 17 mio. kr. fra 77 mio. kr. i 2018 til et resultat på 95 mio. kr. i 2019.

Samlet set har Koncenton ejendomme til en værdi af ca. 8,4 mia. kr., der er købt sammen med omkring 2000 investorer.

Koncenton gør bankmand til bindeled til investorer

Koncenton køber 215 ungdomsboliger i Odense for godt 200 mio. kr.

Koncenton atter på spil i Vejle: Køber 143 rækkehuse

Koncenton får partner ombord i milliardhandel 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier