EjendomsWatch

PFA's seniorboligkoncept henter direktør for projektudvikling hos Dades

Hidtidig direktør for projektudvikling i Dades Bjarne Erik Sørensen er blevet ansat i en tilsvarende stilling hos Evia, der er ejet af PFA og Audley Group. Hans forgænger stoppede efter kort tids ansættelse.

Bjarne Erik Sørensen | Foto: PR / Evia

Det PFA-ejede seniorboligkoncept Evia har ansat Bjarne Erik Sørensen som ny projektudviklingsdirektør fra 25. januar. Det oplyser Evia i en pressemeddelelse.

Bjarne Erik Sørensen kommer fra en tilsvarende stilling hos ejendomsselskabet Dades, og han erstatter Michael Nyboe, der stoppede efter kort tids ansættelse sidste år.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med Evia-konceptet, hvor vi skal opføre boliger efter den højeste standard inden for bæredygtigt kvalitetsbyggeri," udtaler Bjarne Erik Sørensen i en pressemeddelelse.

Evia, der foruden PFA også er ejet af britiske Audley Group, skal udvikle og drive servicerede boliger til seniorer, hvor PFA's kunder får fortrinsret. Her skal Bjarne Erik Sørensen stå for udvikling og opførelse af boligerne.

"Bjarnes kompetencer inden for nybyggeri – hele vejen fra udvikling, planlægning og projektering til opførelse – er helt centrale for Evia de kommende år," udtaler Mikala Kreiser, adm. direktør i Evia, i pressemeddelelsen.

Pensionsselskab leger med tanker om at sælge hjemmehjælp og omsorg

PFA og Audley Groups fælles barn skal hedde Evia 

PFA-direktør ser frem til at kunne genoptage vækstplaner internationalt 

Mere fra EjendomsWatch

CEJ-ledelse efter endnu et år med vækst: Salling-aftale bringer os op i en ny klasse

CEJ leverer for andet år i træk vækst, hvilket adm. direktør Anne Marie Oksen bl.a. tilskriver effektivisering og automatisering. I et dobbeltinterview med EjendomsWatch fortæller formand Per Hallgren desuden, at en aftale indgået med Salling Group i det forløbne år repræsenterer et skridt "op i en ny klasse" for ejendomsadministratoren.

Udlandsdansker køber sjællandsk gods med værdi af over 100 mio. kr.

Aggersvold Gods, der har været ejet af Radiometer-arvingen Johan Schrøder, er overtaget af De Forenede Ejendomsselskaber med Jørgen Troelsfeldt i spidsen. Over for EjendomsWatch uddyber bestyrelsesformanden de videre planer med ejendommen. Mægler på salget erklærer sig meget tilfreds.

Klumme: Bygge- og ejendomsbranchen er i krig med samfundet

Nybyggeri er blevet naturens værste fjende, og danskerne har under coronaen fundet ud af, at vi ikke kan undvære det grønne, mener politisk rådgiver i denne klumme. Projektudviklerne må tidligt omfavne kritikerne og skabe den nødvendige folkelige opbakning til deres byggeplaner, lyder det.

Marriott-hotel bliver en del af PFA-milliardprojekt i Nordhavn

Core Hospitality bliver operatør på det amerikanske hotellejlighedskoncept Residence Inn by Marriott, der åbner som en del af bygherren PFA's byudviklingsprojekt Nordø i københavnske Nordhavn. Hotellet med små 100 lejligheder bliver det første af sin art i Skandinavien.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier