EjendomsWatch

PFA og Audley Groups fælles barn skal hedde Evia

Koncept med servicerede seniorboliger i luksusklassen oplever allerede stor interesse rundt i landet, melder direktør i spidsen for satsningen.

"Vi glæder os meget til at kunne lancere Evia Living i Danmark,” siger Mikala Kreiser, direktør i Evia. Foto: PFA/PR

Evia Living bliver navnet for det luksuskoncept for eksklusive servicerede seniorboliger, som pensionskassen PFA og britiske Audley Group skød i gang i december sidste år og som over de kommende år ventes at føre til op mod 2600 seniorboliger fordelt 10-12 steder i landet.

Det meddeler PFA i en pressemeddelelse.

”Vi glæder os meget til at kunne lancere Evia Living i Danmark. Når jeg rejser rundt i landet, oplever jeg stor interesse for vores koncept, og jeg er glad for, at vi allerede nu får henvendelser fra mange, der synes, at vi har fat i noget rigtigt. Vi lancerer derfor nu sammen med navnet også et nyhedsbrev for de, der gerne vil sidde på første række og følge med i vores udvikling,” siger Mikala Kreiser, direktør i Evia, i meddelelsen.

Evia, som selskabet bag hedder, kigger på nuværende tidspunkt på relevante placeringer af de første boliger. De kommer i første omgang til at ligge i Københavnsområdet, Aarhus og Nordsjælland, fremgår det.

”PFA er med til at lancere et helt nyt koncept til det danske marked. Det er ny jord, der betrædes. Men jeg er sikker på, at Evia og konceptet Evia Living er den helt rigtige platform for det, som det hele handler om: Et attraktivt og nyt boligtilbud til +60-årige, der vil have de bedst mulige rammer for at leve livet, som de selv ønsker det. Hele livet,” siger bestyrelsesformand for Evia og ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn, i meddelelsen.

Konceptet for Evia Living er kort fortalt eksklusive servicerede seniorboliger.

Her vil man få sin egen eksklusive bolig og adgang til fællesfaciliteter i form af blandt andet pool, spa, fitness, café og restaurant, arrangementer og gæstelejligheder. Der vil være 24 timers servicefunktion, og man har desuden mulighed for at tilkøbe praktisk og personlig hjælp i det omfang, man har behov for det, fremgår det.

"Kedelig praktik og krævende vedligehold vil dermed også blive overladt til Evia, ligesom fælles- og udearealer vil blive passet og plejet, så der altid er smukt og rart at være," lyder det.

PFA vil bygge 2600 luksusboliger til ældre i Danmark

Direktør for Københavns Ejendomme stopper efter godt to år

PFA-selskab henter ny direktør hos Kuben

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier