EjendomsWatch

Ny erfaren mand i spidsen skal få Admiral Hotel gennem coronakrisen

Efter lidt over et år på svenske hænder skal et af hovedstadens største hoteller, Copenhagen Admiral Hotel, have ny adm. direktør. Valget er faldet på en mand med 27 års erfaring fra branchen.

Foto: PR

Det er en rutineret herre inden for hotelbranchen, der fra 1. februar 2021 bliver ny adm. direktør hos Copenhagen Admiral Hotel. 47-årige Jesper Stubgaard kommer til hotellet på Toldbodgade fra en rolle som direktør for Skt. Petri, et andet københavnsk hotel. Det skriver Admiral Hotel i en pressemeddelelse.

Siden i sommer har Robert Wilhelmsson ageret midlertidig direktør på Admiral Hotel, efter at den nye ejer, svenske Midstar, havde skilt sig af med Søren Anker-Ladefoged, der havde siddet på posten i 26 år.

Den nye mand på broen, Jesper Stubgaard, har været i branchen i 27 år, og en af de mest presserende opgaver bliver at håndtere den igangværende hotelkrise, der også kommer til at sætte sit præg på det nye år.

"Selvom coronapandemien har taget hårdt på hele branchen, er jeg sikker på, at vi kommer godt og sikkert ud på den anden side, i kraft af det samlede team på hotellet," siger Jesper Stubgaard i meddelelsen.

Tilbage i november 2019 købte den svenske hotelinvestor Midstar det københavnske hotel med 366 værelser i det tidligere pakhus for en pris på over 1 mia. kr. Midstar ejer 26 hoteller spredt ud over Danmark, Norge og Sverige.

"Med Jespers erfaring fra en lignende stilling i branchen, føler vi os overbevist om, at Copenhagen Admiral Hotel fortsætter sin udvikling og går en spændende fremtid i møde," siger Marc Henriksen, partner i Midstar.

Selskabet bag det nyrenoverede Copenhagen Admiral Hotel er Cah A/S, der indtil salget sidste år var ejet af en hemmelig ejerkreds, som ikke ønskede at stå frem i offentligheden. Det eneste, hotellet ønskede at oplyse, var, at ejerkredsen bestod af en række tidligere luftkaptajner og styrmænd i SAS samt deres børn og børnebørn og enkelte øvrige aktionærer.

Den nye ejer Midstar opjusterede tidligere i år værdien af sin hotelejendom med 500 mio. kr. Det betyder, at egenkapitalen i CAH er vokset til 1 mia. kr.

Hemmelig ejerkreds solgte kendt hotel – nu falder overskuddet

Tidligere luftkaptajner i SAS trækker 726 mio. kr. ud i udbytte efter salg af Admiral Hotel

Ikonisk dansk hotel får svensk ejer

Københavnsk pengemaskine sat til salg – rekordstor hotelhandel kan være forude 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier