EjendomsWatch

Boligdirektør med 41 år i branchen: Opsplitningen mellem danskerne er blevet værre og værre

Den almene boligsektor er ikke synlig nok, selvom en million danskere bor der, mener Michael Demsitz, direktør i Boligkontoret Danmark – en af de største administratorer. Han aner dog en modbølge til, at middelklassen flytter i eget hus og at almene boliger kun er for ringere økonomisk stillede, siger han i et interview med EjendomsWatch.

"Vi lider alle sammen af det samme problem: Hvordan får vi samlet folk om en fælles løsning i et samfund, der bliver mere og mere individualiseret," siger Michael Demsitz, adm. direktør i Boligkontoret Danmark. Foto: PR / BDK

Hvis nogen kan tegne et perspektiv af den almene boligsektor før og nu, så er det Michael Demsitz. Med en fødselsattest, der er dateret for 65 år siden, 41 år i branchen og et netop markeret 25-årsjubilæum hos Boligkontoret Danmark, er han en helt central figur i sektoren.

Selskabet er blandt de største administratorer af almene boliger i Danmark og med en udstrakt decentral struktur, som betyder, at Boligkontoret Danmark eller BDK ikke hører blandt de mest omkostningseffektive.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier