EjendomsWatch

Juristen Lars Brondt har taget en rundtur for at besigtige ejendomme

PROFILEN: Den juristuddannede Lars Brondt er begyndt som direktør (COO) hos Hovedstadens Ejendomsadministration efter et pludseligt farvel til Newsec tidligere i år. Han peger på den tidligere Ejendomdanmark-formand John Frederiksen som sin største inspirationskilde.

Lars Brondt er blevet direktør i Hovedstadens Ejendomsadministration. | Foto: PR / Hovedstadens Ejendomsadministration

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Jeg blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2003 og så en karriere som advokat for mig – og gerne i et af de store advokatfirmaer. Jeg havde forskellige muligheder og valgte at takke ja til en stilling som advokatfuldmægtig hos Plesner."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier