EjendomsWatch

Tidligere Newsec-direktør rykker til Hovedstadens Ejendomsadministration

Hovedstadens Ejendomsadministration har ansat tidligere Newsec-direktør i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør. Ansættelsen sker efter, at han i sommer stoppede i Newsec, da tiden var inde til at prøve noget nyt, som hovedpersonen selv sagde til EjendomsWatch.

Lars Brondt kommer til Hovedstadens Ejendomsadministration med erfaring fra Ejendomdanmark og Newsec. | Foto: PR / Newsec

Hovedstadens Ejendomsadministration har fået en ny kommerciel direktør. Valget er faldet på Lars Brondt, der i sommer stoppede som kommerciel direktør hos Newsec.

Det skriver Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier