EjendomsWatch

Deas finder ny driftsdirektør i egne rækker

Ny direktør i ejendomsforvalterens asset management-forretning kommer fra en stilling internt i selskabet og med en fortid hos konkurrenten Aberdeen.

Michael Brogaard Rønnelund bliver forfremmet til driftsdirektør i Deas Asset Management. | Foto: PR / Deas Asset Management

Deas Asset Management har udnævnt Michael Brogaard Rønnelund som driftsdirektør (COO), som er en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til Deas' kunder.

Det oplyser Deas i en pressemeddelelse.

"Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os," udtaler Benny Buchardt Andersen, adm. direktør i Deas Asset Management, i meddelelsen.

Michael Brogaard Rønnelund har siden februar 2019 haft titlen Head of Asset Management i forretningen, der i forbindelse med købet af Nordea Ejendomme i 2018 fik en række specialiserede profiler på holdet. Forud var han gennem syv år fund manager og transaktionschef hos Aberdeen Standard Investments, oplyser han på Linkedin.

Deas Asset Management forvalter en portefølje på ca. 30 mia. kr. for 15 danske og udenlandske investorer og er specialiserede inden for kontor-, lager- og boligejendomme.

"Jeg har altid haft lysten til at udfordre mig selv, træde lidt uden for komfortzonen"

Deas Asset Management henter ny udviklingsdirektør hos Bonava

Deas-direktør: Det kan blive svært at skabe værdistigninger og afkast i fremtiden

Deas får ny kommerciel direktør med servicebaggrund 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier