C.W. Obel henter ny udlejningschef hos skotsk kapitalforvalter

40-årige Luise Knokgaard får ansvar for udlejning af erhvervsejendomme i København hos C.W. Obel Ejendomme.
Luise Knokgaard er ny udlejningschef hos C.W. Obel Ejendomme. | Foto: PR / CW Obel
Luise Knokgaard er ny udlejningschef hos C.W. Obel Ejendomme. | Foto: PR / CW Obel

Luise Knokgaard er ny udlejningschef hos C.W. Obel Ejendomme, hvor hun får ansvar for udlejning af erhvervsejendomme i København.

Hun tiltrådte 1. maj og kommer fra en stilling hos den skotske kapitalforvalter Aberdeen Standard Investments, skriver det fondsejede selskab i en pressemeddelelse.

Udover at have arbejdet hos Aberdeen de sidste ca. fire år har den 40-årige erhvervskvinde tidligere været ansat hos Danica Pension og ejendomsforvalteren Datea.

"Luise (Knokgaard, red.) har mange års solid erfaring med udlejning af erhvervslejemål og servicering af kunder. Luise bi-bringer samtidig C.W. Obel Ejendomme erfaring med videreudvikling af ejendomme til glæde for vore nuværende og kommende kunder. Med ansættelsen af Luise er vi godt rustet til en fortsat positiv udvikling i et marked under konstant forandring," udtaler Torben Black, adm. direktør i C.W. Obel Ejendomme, i meddelelsen.

I slutningen af 2019 forlod 49-årige Tine Cederholm Bemberg stillingen som udlejningsdirektør hos C.W. Obel Ejendomme til fordel for en stilling som chef for asset management hos pensionsinvestoren ATP Ejendomme.

C.W. Obel og Lundbeckfonden sparker ny bydel i gang med boliger for 400 mio. kr. 

C.W. Obel Ejendomme etablerer boligafdeling og sætter erfaren profil i front 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også