EjendomsWatch

C.W. Obel Ejendomme etablerer boligafdeling og sætter erfaren profil i front

Ejendomsselskabet opretter en selvstændig boligafdeling til at håndtere flere nye boligprojekter i København og Aalborg. Til at stå i spidsen for den nye afdeling henter virksomheden en ny profil, der tidligere har været hos PKA og Deas.

45-årige Mette Haarup skal lede en ny boligafdeling hos C.W. Obel Ejendomme. | Foto: PR.

Ejendomsselskabet C.W. Obel Ejendomme opretter en selvstændig boligafdeling og ansætter Mette Haarup til at lede den, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det sker for at styrke selskabets fokus på boliginvesteringer, hvor flere nye projekter er på vej. Næste år runder C.W. Obel Ejendomme 1000 boliglejemål under forvaltning i København og Aalborg, og derfor udskilles boligaktiviteterne nu i en selvstændig boligafdeling under ledelse af Mette Haarup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier