EjendomsWatch

Erik Arkitekter udvider partnerkredsen for at sikre fremtiden

Arkitektfirmaet udnævner fire medarbejdere som associerede partnere. Det skal ses som en fremtidssikring, siger direktøren til EjendomsWatch.

De fire nye partnere i Erik Arkitekter. Fra venstre Andreas Kops, Andreas Gottfred Petersen, Konread Wojcik og Morten Bluhm. | Foto: PR.

Erik Arkitekter med hjemsted i Viborg optager fire "yngre nøglemedarbejdere" i partnerkredsen. Der er tale om Anders Gottfred Petersen, Andreas Kops, Morten Bluhm og Konrad Wojcik, oplyser arkitektfirmaet.

"De har nogle særlige ansvarsområder og kompetencer som vi gerne vil anerkende, og vi vil gerne sende endnu mere ansvar i deres retning. Vi ser dem som klare ambassadører og kulturbærere for vores værdisæt," siger Sine Juul Praastrup, adm. direktør for Erik Arkitekter, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier