EjendomsWatch

EDC Erhverv finder ny lokal chef med rødder i bilbranchen

Før sin seneste stilling i Danbolig arbejdede ny partner og erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bechs Viborg-afdeling 24 år i bilbranchen.

Bo Kandborg Jørgensen, partner og erhvervschef for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg. | Foto: PR / EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg har ansat Bo Kandborg Jørgensen, der kommer fra en stilling hos Danbolig, som ny partner og erhvervschef.

Det skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse fredag.

49-årige Bo Kandborg Jørgensen har siden 2017 arbejdet med salg og vurdering af boliger hos Danbolig i Viborg, men har også mange års erfaring fra bilbranchen i Viborg, som han har beskæftiget sig med i 24 år.

"Jeg glæder mig til at blive en del af et dygtigt og velfungerende team og bidrage til at føre erhvervscentret sikkert videre med mit store lokale netværk og kendskab. Jeg ser meget frem til at beskæftige mig med en bred palet af opgaver fra udlejning af de mindre detaillokaler til større projekter med industrivirksomheder," udtaler Bo Kandborg Jørgensen i meddelelsen.

Nyansættelsen, der trådte i kraft 1. januar 2020, skal medvirke til at styrke erhvervscentrets markedsposition, lyder det.

"Han (Bo Kandberg Jørgensen, red.) kommer med både B2B-erfaring og et stærkt lokalt netværk. Vi ser ham derfor som den helt rigtige til at føre erhvervscentret videre til næste niveau," udtaler Søren Leth Pedersen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, i meddelelsen.

EDC-rundspørge: Erhvervsejendomme er ikke investorernes kop te for øjeblikket

Poul Erik Bech: Stagnation i sigte – men stigende interesse for provinsen

Poul Erik Bech finder ny kommunikationsprofil i landbruget

Investorerne spiller på de sikre heste 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier