EjendomsWatch

Poul Erik Bech: Stagnation i sigte – men stigende interesse for provinsen

SÅDAN SER VI 2020: Et begivenhedsrigt 2019 er ved at rinde ud, så hvordan lyder forventningerne til det nye år? Første deltager i EjendomsWatchs rundspørge er ejendomsmægler Poul Erik Bech. Han har samtidig en klar mening om den ophedede debat om de kommende ændringer af boligreguleringsloven.

Debatten om boligreguleringslovens paragraf 5 stk. 2 og andelsboligerne viser en tydelig historie om, at vi i Danmark har svært ved at vriste os fri af boligpolitiske holdninger, der har rod i 1930'ernes Danmark, mener ejendomsmægler Poul Erik Bech. | Foto: PR/EDC Poul Erik Bech

1. Hvilke forventninger går du ind i 2020 med i din virksomhed/organisation?

"Vi forventer, at markedet stagnerer i det kommende år, men fastholder det høje niveau. Men vi ser også en udvikling, hvor interessen for ejendomsinvesteringer rykker længere ud i provinsen. Her er det vores overbevisning, at vores lokale erhvervscentre kommer til at spille en større rolle i transaktionerne det kommende år, og derfor er det fortsat vores strategi at styrke vores lokale tilstedeværelse, så vi kan have en finger på pulsen der, hvor vores kunder efterspørger ejendomme."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier