EjendomsWatch

EDC-rundspørge: Erhvervsejendomme er ikke investorernes kop te for øjeblikket

Flere virksomheder vil flytte ud af deres nuværende bygninger og blive lejere. Men investorerne foretrækker boligejendomme på bekostning af erhvervsejendomme, lyder det i EDC Erhvervs nyeste undersøgelse, der kigger mod 2020.

Frank Jensen er partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech og direktør i mæglerkædens Aalborg-afdeling. | Foto: PR / EDC Erhverv Poul Erik Bech

KØBENHAVN – EDC Erhverv Poul Erik Bech har offentliggjort sin årlige markedsundersøgelse, hvor investorer og virksomheder spørges til, hvad de forventer af det kommende år.

Udsigterne for 2020 lyder, at investorerne fortsat er konservativt anlagt, når det kommer til ejendomsinvesteringer — 63 pct. holder fortsat fast i at investere i boliger, og 19 pct. kigger mod blandede ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier