EjendomsWatch

Esbjergs største boligforening fyrer direktøren

Den hidtidige direktør for Ungdomsbo, der administrerer op til 4000 boliger i Esbjerg og på Fanø, er blevet fyret efter uenigheder med bestyrelsen. Projektchef tager over.

Bestyrelsen i boligforeningen Ungdomsbo har fyret Peter Sandager som adm. direktør. | Foto: PR/Realdania.

Flemming Agerskov Christensen, der i dag er projektchef i den almene boligforening Ungdomsbo i Esbjerg, afløser den tidligere direktør gennem otte år, Peter Sandager, der er blevet fyret.

Det er sket, fordi bestyrelsen i Esbjergs største boligforening har ønsket en ny profil til at varetage den daglige ledelse, skriver Jydskevestkysten.

"Den enkle forklaring er, at vi og Peter Sandager ville forskellige steder hen i forhold til forskellige projekter. Derudover har jeg ikke mere at tilføje," siger Claus Peter Aanum, bestyrelsesformand i Ungdomsbo, til avisen.

Ifølge Jydskevestkystens oplysninger har der længe været utilfredshed med Peter Sandagers ledelsesstil, mens også andre boligforeninger har været utilfredse med direktøren.

Peter Sandager ønsker ikke at kommentere afskedigelsen, skriver Jydskevestkysten.

Sammenlægning kan skabe Aarhus' største almene boligforening

Fagforening bag boligprojekt til stort trecifret millionbeløb

Boligforening barsler med stort projekt midt i Esbjerg

Finansposter løfter økonomien hos boligforening i Esbjerg  

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier