EjendomsWatch

EDC's administrerende direktør stopper

Efter seks år i spidsen for Danmarks største mæglerkæde, EDC, stopper den adm. direktør Carsten Rysgaard. Nu skal en ny topchef findes, siger formanden. (Opdateret)

Efter seks år i spidsen for Danmarks største mæglerkæde, EDC, stopper den adm. direktør Carsten Rysgaard. | Foto: PR/EDC

(Artiklen er opdateret kl. 11:49 med en kommentar fra Carsten Rysgaard.)

Den adm. direktør for Danmarks største mæglerkæde, EDC, stopper.

Carsten Rysgaard har valgt at søge nye udfordringer udenfor mæglerbranchen, skriver EDC i en pressemeddelelse.

Han skal i stedet være adm. direktør for onlineauktionshuset Lauritz.com.

"Jeg har haft seks gode og spændende år i spidsen for EDC. Der er lagt en solid fremtidig strategi for EDC, som vi er i gang med at eksekvere. Timingen for at prøve noget andet er derfor udmærket. For mig er Lauritz.com en spændende mulighed for at prøve kræfter med ledelse af en international og børsnoteret virksomhed. Mit skifte fra EDC til Lauritz.com er således helt udramatisk," skriver Carsten Rysgaard i en mail til EjendomsWatch.

Lauritz.com har været igennem en tumultarisk periode og stået uden fast topchef i over 750 dage.

Den sidste permanente adm. direktør for auktionshuset var Erik Norberg, der forlod stillingen 1. december 2017. De seneste mange måneder har kommerciel direktør Thomas Steensgaard og finansdirektør Preben Vinkler Lindgaard kørt forretningen, mens jagten på en ny mand ved roret har været i gang.

Carsten Rysgaard har tidligere arbejdet for TDC og Berlingske Media.

"Jeg ønsker Carsten al mulig held og lykke med det nye job. Samtidig takker jeg og de mange EDC’ere for samarbejdet siden 2013, hvor Carsten tiltrådte som den blot tredje direktør i EDC’s historie. Den strategiske linje i EDC fortsætter uændret, og vi skal nu snarest mulig have fundet en ny direktør," udtaler formand for EDC-kæden, Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Carsten Rysgaard tiltræder den nye stilling senest 1. januar 2020, lyder det.

EDC Erhverv Poul Erik Bech henter analysechef hos Colliers

Erhvervsmæglere gør sig parat til kamp i mere presset marked

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier