EjendomsWatch

EDC Erhverv Poul Erik Bech henter analysechef hos Colliers

Erhvervsmæglerkæden har nu hyret en ny analysechef, som skal imødekomme behovet for flere markedsanalyser.

Joseph Alberti går fra Colliers til EDC Erhverv Poul Erik Bech. | Foto: PR

35-årige Joseph Alberti er ny analysechef EDC Erhverv Poul Erik Bech. Hans opgave bliver at styre selskabets analyseafdeling. Han er således afdelingens tiende ansatte.

Det skriver mæglervirksomheden i en pressemeddelelse.

"Vi har over de seneste år arbejdet målrettet med data for at kunne understøtte kundernes øgede behov for skræddersyede analyser til at understøtte deres beslutningsprocesser," udtaler Poul Erik Bech, erhvervsmægler og grundlægger af EDC Erhverv Poul Erik Bech i meddelelsen.

Joseph Alberti er uddannet i økonomi fra Københavns Universitet og har desuden læst på Amsterdam Universitet fra 2009 til 2010.

Han kommer fra Colliers, hvor han har arbejdet med værdiansættelsesrapporter for forskellige typer af ejendomme samt jordarealer, bygningsrettigheder og byudvikling.

"Med mit branchekendskab kan jeg være med til at styrke EDC Erhverv Poul Erik Bechs rådgivningsydelser indenfor research og analyse samt det internationale forretningsområde. Jeg ser frem til at dykke ned i de nuværende produkter og se på, hvordan vi kan skabe endnu mere værdi for vores kunder," udtaler Joseph Alberti i pressemeddelelsen.

Erhvervsmæglere venter fremgang trods lavere omsætning

Poul Erik Bech venter flad udvikling i år – opgiver udlandseventyr

Erhvervsmægler gør kur til internationale investorer

Poul Erik Bech udvider igen sit imperium 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier