EjendomsWatch

Erhvervsmæglere venter fremgang trods lavere omsætning

De gyldne tider på erhvervsejendomsmarkedet er for en tid sat på pause, lyder det. To af landets store mæglerkæder ser alligevel positivt på fremtiden. Hos Cushman & Wakefield Red spås 10-15 pct. fald i årets transaktionsvolumen.

Hvis man kigger på udviklingen på erhvervsejendomsmarkedet, kunne noget indikere, at vi på et tidspunkt vil opleve en ketchupeffekt.

Forstået på den måde, at der er historisk megen kapital allokeret til investering i fast ejendom. Så selv om det danske marked i første kvartal af 2019 oplevede en nedgang på 40 pct. i transaktionsvolumen i forhold til første kvartal af 2018, er det ikke et udtryk for, at kapitalen investeres i andre aktivklasser. Udfordringen er imidlertid, at investorerne har svært ved at finde ejendomme, som de vurderer fair prissat, hvilket medfører, at kapitalen akkumuleres, og at investorerne afventer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier