EjendomsWatch

Schmidt Hammer Lassen henter ny direktør og udvider partnerkredsen

Arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen ansætter Sanne Wall-Gremstrup som ny adm. direktør og udnævner tre nye partnere. Forgænger i chefstolen meddelte sin afgang i efteråret.

Sanne Wall-Gremstrup bliver ny adm. direktør for Schmidt Hammer Lassen Architects. Foto: Schmidt Hammer Lassen Architects

Sanne Wall-Gremstrup skifter til en stilling som adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects, som i 2018 blev en del af selskabet Perkins+Will. Hun kommer fra et job som adm. direktør i Arkitektens Forlag, som b.la. udgiver Fagbladet Arkitekten.

Hun har derudover har hun i syv år været lande-ansvarlig og adm. direktør i Danmark og Finland hos marketing-koncernen McCann Worldgroup. Dertil har hun også 20 års erfaring med bestyrelsesarbejde, skriver Schmidt Hammer Lassen Architects i en pressemeddelelse.

"I mit arbejde i den danske arkitektbranche har jeg i de seneste 12 år fulgt Schmidt Hammer Lassens exceptionelle arbejde og imponerende vækst, herunder fusioneringen med Perkins+Will i 2018," udtaler Sanne Wall-Gremstrup i meddelelsen.

Sanne Wall-Gremstrup møder opbakning fra de internationale partnere.

"Det er et imponerende sæt af kompetencer og en bred vifte af professionel erfaring, som Sanne tager med sig. Vi er overbeviste om, at vores danske praksis vil blive styrket under Sannes ledelse," udtaler Phil Harrison, adm. direktør for Perkins+Will, i meddelelsen.

Vækst i partnergruppen

Udover ansættelsen af en ny direktør udnævner Schmidt Hammer Lassen også tre medarbejdere som medlemmer til partnerkredsen.

Den første af disse er Elif Tinaztepe, som har været ansat i firmaet i 14 år. Hun har de sidste ti år været involveret i alle virksomhedens biblioteksopgaver.

Dertil forfremmes Jake Spruit til associeret partner. Han er forretningsdirektør i Schmidt Hammer Lassen, hvilket han har været siden sidste år, men har været i firmaet siden 2010.

Den næste udvidelse af partnerkredsen er Philip Brinch Sørensen, som er direktør for arkitektfirmaets kontor i Aarhus. Han startede som arkitekt i Schmidt Hammer Lassen tilbage i 2011, blev direktør i Aarhus i 2017. Han har derudover været mentor på arkitektskolen siden 2013 og er sagkyndig for byggeri ved de danske domstole.

Arkitektfirmaet SHL's stifter om nye partnere: "Vi ønsker et glidende generationsskifte"

Schmidt Hammer Lassen Architects udpeger ​​syv nye partnere

SHL skal tegne nyt World Trade Center på havnefront i USA

SHL skal tegne marineprojekt i Liverpool til 170 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier