Arkitektfirma mister sin topchef gennem 14 år

Schmidt Hammer Lassen Architects skal finde en ny direktør. Den nuværende direktør Bente Damgaard har meldt ud, at hun forlader arkitektvirksomheden, der tidligere i år blev solgt.
Bente Damgaard, adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects. | Foto: PR.
Bente Damgaard, adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen Architects. | Foto: PR.

Bente Damgaard, adm. direktør og partner i Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL), har valgt at forlade arkitektvirksomheden efter 14 år i direktørstolen. Det skriver SHL i en pressemeddelelse.

Bente Damgaard skal gradvist overdrage ansvaret indtil hendes sidste arbejdsdag i november, mens der findes en afløser til chefstillingen, fremgår det.

"Selvom mit valg betyder, at jeg nu forlader Schmidt Hammer Lassen, så ved jeg, at firmaet står stærkere end nogensinde, og jeg er overbevist om, at virksomheden vil fortsætte sin opadgående kurve. Jeg ved, at firmaet er i de bedste hænder," siger Bente Damgaard i meddelelsen.

Siden foråret har SHL udvidet partnerkredsen med syv nye partnere, blandt andre Bente Damgaard, ansat en ny Operations Director og antallet af medarbejdere er vokset til mere end 200, fremgår det.

Det sker efter at SHL i januar 2018 blev solgt til den amerikanske arkitektkoncern Perkins+Will. Partnerskabet skulle ifølge en artikel fra EjendomsWatch løfte SHL's internationale vækstambitioner.

Arkitektfirmaet SHL står blandt andet bag Det Kongelige Bibliotek i København, Dokken i Aarhus og Den Internationale Straffedomstol i Haag.

Rådhus-konkurrence giver arkitekter blod på tanden

SHL skal tegne marineprojekt i Liverpool til 170 mio. kr.

Arkitektfirmaet SHL's stifter om nye partnere: "Vi ønsker et glidende generationsskifte"

Schmidt Hammer Lassen Architects udpeger ​​syv nye partnere

Schmidt Hammer Lassen bliver en del af internationalt arkitekthus 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også