EjendomsWatch

Castellum finder kronprinsesse hos NCC

Carola Lavén kommer fra NCC, hvor hun er forretningsområdechef og medlem af koncernledelsen, og har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen. Nu skal hun være viceadm. direktør.

Carola Lavén er fra 1. august ny investeringsdirektør og viceadm. direktør i Castellum. | Foto: PR.

Den svenske børsnoterede ejendomskoncern Castellum, der er til stede i Danmark med en portefølje til flere milliarder kroner, ansætter Carola Lavén som ny investeringsdirektør og viceadm. direktør. Hun får dermed plads lige under nuværende adm. direktør Henrik Saxborn.

"Vi er glade for at kunne inddrage den store og internationale ekspertise, som Carola Lavén besidder, til Castellums koncernledelse. Vi vil nu have større kapacitet til fortsat at vækste med stadigt stigende investeringer og projektportefølje samt til at tage et samlet nordisk greb om porteføljens udvikling," siger Henrik Saxborn i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier