EjendomsWatch

Ikano Bolig ansætter to nye medarbejdere

Ikano Bolig har netop ansat en ny byggechef og en ny projektudvikler, hvilket bringer medarbejderantallet op på seks. De nye medarbejdere kommer fra Boligforeningen 3B og Bonava.

Mette Thiberg og Niels Blom er ansat som henholdsvis byggechef og seniorprojektudvikler hos Ikano Bolig. | Foto: PR.

Ikano Bolig ansætter Mette Thiberg som byggechef og Niels Blom som seniorprojektudvikler. Det bringer medarbejderstaben op på seks personer i virksomheden, der startede i Danmark for halvandet år siden.

Det oplyser Ikano Bolig i en pressemeddelelse.

"Som byggechef skal jeg især arbejde med kontraktstyring, koordinering og rammesætning af opgaver i forbindelse med vores byggesager. Det betyder meget for mig, at Ikano Bolig også har fokus på at give noget tilbage til lokalområdet. Eksempelvis ved at bidrage til en blandet og varieret boligmasse i hovedstadsområdet, så der bliver skabt gode og sunde boliger, som almindelige mennesker kan betale,” siger Mette Thiberg i meddelelsen.

Mette Thiberg er uddannet teknisk tegner, konstruktør og bygherrerådgiver. Hun kommer senest fra en stilling som byggechef i Boligforeningen 3B.

Niels Blom kommer fra en stilling som projektudvikler hos Bonava og er uddannet ingeniør.

"Når grunden er købt, skal jeg sammen med blandt andre Mette udvikle projektet og sikre, at det kommer i mål fra A til Z. Det kræver et godt samarbejde mellem alle involverede i projektet – fra arkitekt og ingeniør over entreprenør og byggefolk til mægler i sidste ende," siger Niels Blom i meddelelsen.

Ikano Bolig kom til Danmark i september 2017, og i august i år sagde adm. direktør René Brandt til EjendomsWatch, at de første to grundkøb var klar, og at Ikano Bolig i fremtiden var klar til at investere "alt det, der er brug for" i nye grunde og boligprojekter.

Den danske boligudvikler er dannet af svenske Ikano Bostad, der udvikler, ejer, bygger og administrerer boliger på det svenske marked.

Ikano Bostad ejes af af den svenske familie Kamprad, der har tjent sin formue på opbygningen af Ikea. Udover boliger beskæftiger Ikano sig også med bank, forsikring, detailhandel og produktion.

Ikano Bolig bygger yderligere 145 boliger

Nye Ikano-boliger skyder op syd for København

Ikea-boliger rykker ind i Danmark med første grundkøb: "Vi har fuld fart på"

Ikea-familien rykker ind i Danmark med boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier