EjendomsWatch

Nybolig Erhverv opruster på udlejningsfronten i København

Væksten i markedet for erhvervsudlejning gør, at udlejningsteamet i hovedstaden nu udvider staben med erhvervsmægler fra konkurrent.

Tilføjelsen af Aqleema Waseem Asher skal sikre, at udlejningsteamet kan matche efterspørgslen. Foto: PR.

Nybolig Erhverv København har ansat Aqleema Waseem Asher som en del af holdet for erhvervsudlejning.

Det skyldes den høje aktivitet i markedet samt stigende krav til mæglerrollen, skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

"Vi er i en periode, hvor vi vækster, og hvor interessen for vores udlejningsservices er stigende. Det er derfor vigtigt, at vi i teamet er klar til at løse et stigende antal opgaver fra nytilkomne kunder," udtaler udlejningsdirektør i Nybolig Erhverv København, Jan Dahl.

Aqleema Waseem Asher, der har flere års erfaring med det københavnske ejendomsmarked, kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos Danbolig Erhverv. Hun kommer til at beskæftige sig med udlejning inden for alle typer erhvervsejendomme og bidrage til, at erhvervsmæglerens københavnske afdeling dækker bredt i markedet, fremgår det.

"Jeg har ved flere lejligheder haft fornøjelse af at se Aqleema i aktion, og vi er stolte af at kunne tilknytte en så kompetent og anerkendt kollega fra branchen til vores udlejningsteam," siger Jan Dahl i meddelelsen.

Aqleema Waseem Asher er tiltrådt den 1. december.

Nybolig Erhverv gafler økonomichef hos Colliers

Nybolig Erhverv: Vandudsigt har mindre betydning for lejere end tidligere

Nybolig Erhverv styrker forretningen i Sønderjylland

Erhvervsmæglerkæde siger farvel til topchefen efter syv måneder

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier