EjendomsWatch

Nybolig Erhverv styrker forretningen i Sønderjylland

Ejer af Nybolig Erhverv i Sønderborg, Jytte Aaen, sælger sin forretning og forlader erhvervsmæglerbranchen. Dermed bliver Nybolig Erhverv til én samlet enhed i Sønderjylland.

Foto: Ritzau Scanpix/Ernst Van Norde

Nybolig Erhverv vil fremover være én samlet enhed, der dækker hele Sønderjylland med kontorer i både Sønderborg, Aabenraa og Haderslev.

Pr. 1. september har de to indehavere af Nybolig Erhverv i Haderslev og Aabenraa, René Damkjær og Hans Peter Poulsen, overtaget forretningen i Sønderborg efter Jytte Aaen, som har valgt at forlade erhvervsmæglerbranchen.

Det oplyser Nybolig Erhverv på sin hjemmeside.

Med sammenlægningen vil Nybolig Erhverv få en endnu mere markant tilstedeværelse i området, lyder det.

"Ved at samle flere forretninger under samme ejerskab kan vi trække på flere kompetencer ude i de enkelte butikker, hvilket vil sikre bedre rådgivning til både købere og sælgere," udtaler den ene af de to indehavere, René Damkjær.

René Damkjær og Hans Peter Poulsen har nu ansvaret for den daglige drift i både Haderslev, Aabenraa og Sønderborg, mens de andre ansatte fortsætter som hidtil ude i de enkelte forretninger.

De fysiske butikker i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev forbliver, som de er, og formelt set medfører overdragelsen ingen ændringer for hverken sælgere eller udlejere, der har indgået aftaler med Nybolig Erhverv.

Erhvervsmæglerkæde siger farvel til topchefen efter syv måneder

Nybolig Erhverv formidler grund til fynsk elektronikhovedsæde

Nybolig Erhverv finder ny rådgiver i modefirma

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier