NREP opruster med ny mand fra ATP

NREP's logistikforretning, Logicenters, styrkes i både Sverige og Danmark. Herhjemme er tidligere ATP- og Sadolin & Albæk-medarbejder rekrutteret.
Foto: PR.
Foto: PR.

Den nordiske logistikudbyder Logicenters, der er en del af kapitalforvalteren NREP, har hyret Mads Fjeldhoff som transaktionsmedarbejder i Danmark, mens virksomheden har hyret Carl Johan Enegren som analytiker i Sverige, oplyser virksomheden.

Mads Fjeldhoff skal arbejde fokuseret med sourcing af nye forretningsmuligheder, tage del i købsprocesser og lejekontraktsforhandlinger, fremgår det.

Han kommer senest fra ATP Ejendomme, hvor han blandt andet har deltaget i ATP's køb af 50 pct. af Danicas storcenterportefølje.

Tidligere har han været hos erhvervsmægleren Sadolin & Albæk, der i dag er lagt sammen med Colliers.

"På vegne af Logicenters er jeg meget stolt over at kunne byde Carl Johan og Mads velkommen. Vi har brug for deres ekspertise for at nå vores mål om altid at være foran vores konkurrenter, at arbejde proaktivt med vores lejere og med udviklingen af Logicenters’ platform. Vores to nye medarbejdere er allerede blevet vigtige aktiver i vores team, og de vil uden tvivl bidrage med nye tiltag," siger Matthias Kettelhoit, kommcercial chef hos hos Logicenters, i meddelelsen.

NREP køber københavnsk madmarked og gør det til hotel 

NREP indgår lejeaftale om 15.900 kvm i Høje Taastrup frem til 2033

Advokat skifter til NREP: Jeg ville oprindeligt være dommer

Fratrådt NREP-chef: "At lede en organisation på 150 mand er andre bedre til" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også