EjendomsWatch

Nordjylland er støvsuget for ledige kontorlokaler

Nordjylland spurter helt tydeligt fra det øvrige Danmark, når det handler om at få liv i tomme kontorlokaler, og regionen har ikke haft færre ledige kontorer i mere end syv år. Det skyldes blandt andet fremgang for lokale virksomheder og udflytning af job fra staten.

Nybyggeri på havnefronten i Aalborg. Her er det Østre Havn, der ligesom den øvrige havn er ved at forvandle sig til blandt andet kontormiljøer. | Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger.

Generelt går det godt for dansk erhvervsliv netop nu, men det går især godt i Nordjylland.

Det bedste bevis på denne påstand er, at det her er mere end almindelig svært at finde ledige kontorlokaler. Bevares, der ér ledige lokaler, men hvis man har helt bestemte ønsker, bliver udvalget særdeles hurtigt begrænset.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier