Byudviklingsselskabet Høje Taastrup C får erfaren mand i spidsen

Som direktør for det delvist kommunalt ejede selskab skal Lars Bloch de kommende år stå i spidsen for at gennemføre en omfattende byudvikling i Høje Taastrup.
Lars Bloch, der tidligere har været ansat i Høje-Taastrup Kommune, bliver direktør for arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Her skal han stå i spidsen for et omfattende byudviklingsprojekt i byen lidt vest for København. | Foto: PR.
Lars Bloch, der tidligere har været ansat i Høje-Taastrup Kommune, bliver direktør for arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Her skal han stå i spidsen for et omfattende byudviklingsprojekt i byen lidt vest for København. | Foto: PR.

Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C har ansat Lars Block som direktør, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som sekretariatschef for Musicon i Roskilde og har arbejdet flere år i ejendomsbranchen, herunder i Høje-Taastrup Kommune, hvor han blandt andet var med til at gennemføre den arkitektkonkurrence, som danner baggrund for byudviklingsprojektet omkring byens togstation og butikscenteret City 2.

"Vi ser frem til samarbejdet med Lars Bloch, som med sin stærke og mangeårige erfaring inden for byudvikling er den helt rigtige person som direktør for selskabet. Vi står foran en omfattende byudvikling i det centrale Høje Taastrup, og vi er sikre på, at Lars Bloch kan løfte opgaven i fællesskab med de kommende investorer, rådgivere og andre interessenter," siger Michael Ziegler (K), borgmester i Høje-Taastrup Kommune og formand for arealudviklingsselskabet, i meddelelsen.

Med projektet skal de centrale dele af Høje Taastrup by omdannes til en mere sammenhængende, aktiv og tryg bydel med flere boliger og mere erhverv. Området kan rumme 1200 nye boliger med plads til 3000 beboere, og der bliver 120.000 kvm til erhverv, fremgår det.

Den nye direktørs første opgaver bliver at igangsætte salg af byggeretter og begynde byggemodningen, der skal skabe grundlag for de konkrete byggegrunde og etableringen af et parkstrøg mellem Høje Taastrup Station og City 2.

Byudviklingen varetages af Høje Taastrup C, som er et selskab, der ejes af Danske Shoppingcentre med ATP og Danica ombord, Ejendomsselskabet Norden og Høje-Taastrup Kommune. Parterne ejer hver en del af det 262.000 kvm store areal, der skal bygges på.

Høje-Taastrup vil udvikle 262.000 kvm i ny bydel 

Udviklingsprojekt i Roskilde går efter en værdi på 4-5 mia. kr.

Roskilde: Provinskommuner glemmer at markedsføre sig på Mipim-messen 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også