EjendomsWatch

Firma bag Bloxhub-byggeri udvider i Danmark

Med en ny afdeling i Vestdanmark hører sig en ny chef. Entreprenørfirmaet Züblin har derfor hentet en direktør ind fra et mindre byggefirma. Den nye profil skal sikre, at Züblin står stærkt uden for hovedstadsområdet.

Den nye chef for entreprenørfirmaet Züblins nye afdeling i Vestdanmark nær Aarhus Morten Stampe. | Foto: PR

Entreprenørfirmaet Züblin åbner en ny afdeling i Aarhus og hyrer Morten Stampe som afdelingchef for enheden.

Züblin skriver i en pressemeddelelse, at selskabet står ganske stærkt i hovedstadsområdet og nu vælger at rette blikket mod Vestdanmark.

Byggefirmaets overordnede mål er at styrke sin portefølje med bygge- og anlægsprojekter med mellem 50 og 300 mio. kr., lyder det fra selskabet, uden at der sættes et årstal på, hvornår ambitionen skal indfries.

"Vi har indtil nu haft fokus på hovedstadsområdet, hvor vi har opbygget en stærk organisation. Nu er vi klar til at udvide mod vest. Med de erfaringer, vi har fra det danske marked, og vores store internationale ekspertise og økonomisk stærke koncern i ryggen, er vi godt rustet til at byde på både de mellemstore og helt store projekter i hele Vestdanmark," udtaler Per Engsø, der er teknisk direktør for forretningsenheden Byggeri i Danmark, i meddelelsen.

I København har Züblin blandt andet stået for byggeriet af den omdiskuterede bygning Bloxhub samt Axel Towers.

Den nye mand

Morten Stampe kommer med en fortid hos Aarsleff, Arkil og Skanska og har i 14 år fungeret som adm. direktør for det mindre byggefirma Bodilsen Totalbyg.

Det er blandt andet Morten Stampes viden om markedet i Vestdanmark, som man forventer sig meget af, udtaler den tekniske direktør.

Det er den internationale byggekoncern Strabag, som ejer Züblin. Ejeren har mere end 70.000 medarbejdere og en årsomsætning på over 100 mia. kr. og er blandt Europas største teknologikoncerner i bygge- og anlægsbranchen.

Siden 2015 har Danmark været et erklæret hjemmemarked for Strabag-koncernen.

Bloxhub i København. | Foto: PR/Züblin
Bloxhub i København. | Foto: PR/Züblin

Züblin-topchef: Omsætningen i 2017 er faldet mere end ventet - og det vil fortsætte

Züblin får ordre på 80 meter højhus i Carlsberg Byen

Züblin lander ordre i Odense til en værdi af 350 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier