EjendomsWatch

Nordisk ejendomsinvestor finder chef hos Niam

Alma Property Partners, der også ejer ejendomme i Danmark, hyrer chef for kapitalforvaltning med 20 års brancheerfaring.

Foto: PR.

Den nordiske ejendomsinvestor Alma Property Partners, der er i gang med at rejse 250 mio. euro (ca. 1,8 mia. kr.) til en ny fond med en opportunistisk investeringsstrategi, har ansat Stefan Albinsson som partner og chef for asset management, oplyser virksomheden.

Han bliver dermed den niende ansatte i Alma-teamet, som i Danmark har købt op i blandt andet Valby og i Ørestad.

Ifølge en meddelelse, som grundlægger Simon de Château står som afsender på, skal Stefan Albinsson sammen med sine kolleger "forsætte med at skabe værdi ud af Almas investeringer på det nordiske ejendomsmarked."

Han kommer fra en stilling som fund manager hos Niam, der ligeledes er en aktiv ejendomsinvestor i Danmark. Forinden var arbejdsgiveren Aberdeen Asset Managent samt mæglerfirmaet DTZ, fremgår det.

Nordisk ejendomsfond har samlet godt en mia. kr. fra investorer

Svensk ejendomsinvestor køber ejendomme i Valby

Nordisk ejendomsfond laver sin anden danske investering 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier