EjendomsWatch

Nordisk ejendomsfond laver sin anden danske investering

Ejendomsfonden Alma Property Partners, der har fokus på investeringer i de nordiske lande, laver sin anden investering i Danmark med et køb i Ørestad.

Foto: PR

Fonden Alma Property Partners, der fra sin base i Stockholm investerer i ejendomme i de nordiske lande, har købt 34 lejligheder i Ørestad ved København. I alt drejer det sig om cirka 3800 kvm.

Det er fondens anden investering i Danmark, efter fonden i februar købte 53 lejligheder i København og Lyngby.

"Det er en tilføjelse til vores eksisterende portefølje af moderne lejligheder på attraktive beliggenheder i Storkøbenhavn. Ørestad er et voksende område med en strategisk position mellem centrum af København og Kastrup Lufthavn," siger Simon de Chateau, partner og investeringsdirektør i Alma Property Partners, i en pressemeddelelse.

Alma Property Partners har et mål om at nå i alt 2 mia. svenske kroner (godt 1,6 mia. kr.) i kapitaltilsagn. I april meddelte fonden, at man var næsten halvvejs.

Alma Property Partners blev grundlagt i 2014 af Simon de Chateau, der kom fra et topchefjob i Sveafastigheter og som har arbejdet med ejendomsinvesteringer i over 20 år. Udover ham tegnes virksomheden af en håndfuld personer med erfaring fra ejendomsbranchen.

Erhvervsmægleren Sadolin & Albæk har været rådgiver for sælger, Jeudan, mens advokatfirmaet Accura har været rådgiver for køber.

Ny nordisk fokuseret ejendomsfond er kommet godt fra start

Milliardprojekt i Ørestad upåvirket af at Nykredit måske forbliver i centrum

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier