EjendomsWatch

Nordisk ejendomsfond laver sin anden danske investering

Ejendomsfonden Alma Property Partners, der har fokus på investeringer i de nordiske lande, laver sin anden investering i Danmark med et køb i Ørestad.

Foto: PR

Fonden Alma Property Partners, der fra sin base i Stockholm investerer i ejendomme i de nordiske lande, har købt 34 lejligheder i Ørestad ved København. I alt drejer det sig om cirka 3800 kvm.

Det er fondens anden investering i Danmark, efter fonden i februar købte 53 lejligheder i København og Lyngby.

"Det er en tilføjelse til vores eksisterende portefølje af moderne lejligheder på attraktive beliggenheder i Storkøbenhavn. Ørestad er et voksende område med en strategisk position mellem centrum af København og Kastrup Lufthavn," siger Simon de Chateau, partner og investeringsdirektør i Alma Property Partners, i en pressemeddelelse.

Alma Property Partners har et mål om at nå i alt 2 mia. svenske kroner (godt 1,6 mia. kr.) i kapitaltilsagn. I april meddelte fonden, at man var næsten halvvejs.

Alma Property Partners blev grundlagt i 2014 af Simon de Chateau, der kom fra et topchefjob i Sveafastigheter og som har arbejdet med ejendomsinvesteringer i over 20 år. Udover ham tegnes virksomheden af en håndfuld personer med erfaring fra ejendomsbranchen.

Erhvervsmægleren Sadolin & Albæk har været rådgiver for sælger, Jeudan, mens advokatfirmaet Accura har været rådgiver for køber.

Ny nordisk fokuseret ejendomsfond er kommet godt fra start

Milliardprojekt i Ørestad upåvirket af at Nykredit måske forbliver i centrum

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier