EjendomsWatch

Nordisk ejendomsfond har samlet godt en mia. kr. fra investorer

Udbyderen af ejendomsfonde, Alma Property Partners, har netop lukket sin første nordiske ejendomsfond med godt 1 mia. kr. i kapital. Der er en overflod af attraktive investeringer, lyder det fra partner i Alma.

Foto: Presse

Den svenske udbyder af ejendomsfonde Alma Property Partners har netop sikret sig en aftale med en række europæiske institutionelle investorer til sin første pan-nordiske ejendomsfond med en investeringskapacitet på 140 mio. euro, svarende til godt 1 mia. kr., oplyser virksomheden.

Den nordiske ejendomsfond, der ifølge Alma Property Partners forfølger en opportunistisk investeringsfilosofi, skal fokusere på investeringer i erhverv og boliger i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Investorerne bag tæller institutioner fra Sverige, Tyskland, Frankrig og Storbritannien, fremgår det.

"Vi har allerede identificeret en overflod af attraktive investeringsmuligheder, som vi kan bruge en stor del af fondens midler på. Vi mener, at vores fokus på mindre transaktioner, hvor vi har mulighed for at frigive værdi gennem forskellige aktive ledelsesstrategier, er et unikt tilbud til investorer, der søger eksponering i nordisk fast ejendom," siger Simon de Château, partner og it-direktør i Alma Property Partners.

De samlede investeringer udgør i øjeblikket en værdi på knap tre mia. kr., i meddelelsen.

Svensk ejendomsinvestor køber ejendomme i Valby 

Ejendomsfond køber 30.000 kvm shoppingcenter 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier