EjendomsWatch

Nordisk ejendomsfond har samlet godt en mia. kr. fra investorer

Udbyderen af ejendomsfonde, Alma Property Partners, har netop lukket sin første nordiske ejendomsfond med godt 1 mia. kr. i kapital. Der er en overflod af attraktive investeringer, lyder det fra partner i Alma.

Foto: Presse

Den svenske udbyder af ejendomsfonde Alma Property Partners har netop sikret sig en aftale med en række europæiske institutionelle investorer til sin første pan-nordiske ejendomsfond med en investeringskapacitet på 140 mio. euro, svarende til godt 1 mia. kr., oplyser virksomheden.

Den nordiske ejendomsfond, der ifølge Alma Property Partners forfølger en opportunistisk investeringsfilosofi, skal fokusere på investeringer i erhverv og boliger i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Investorerne bag tæller institutioner fra Sverige, Tyskland, Frankrig og Storbritannien, fremgår det.

"Vi har allerede identificeret en overflod af attraktive investeringsmuligheder, som vi kan bruge en stor del af fondens midler på. Vi mener, at vores fokus på mindre transaktioner, hvor vi har mulighed for at frigive værdi gennem forskellige aktive ledelsesstrategier, er et unikt tilbud til investorer, der søger eksponering i nordisk fast ejendom," siger Simon de Château, partner og it-direktør i Alma Property Partners.

De samlede investeringer udgør i øjeblikket en værdi på knap tre mia. kr., i meddelelsen.

Svensk ejendomsinvestor køber ejendomme i Valby 

Ejendomsfond køber 30.000 kvm shoppingcenter 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier