EjendomsWatch

Nordisk ejendomsfond har samlet godt en mia. kr. fra investorer

Udbyderen af ejendomsfonde, Alma Property Partners, har netop lukket sin første nordiske ejendomsfond med godt 1 mia. kr. i kapital. Der er en overflod af attraktive investeringer, lyder det fra partner i Alma.

Foto: Presse

Den svenske udbyder af ejendomsfonde Alma Property Partners har netop sikret sig en aftale med en række europæiske institutionelle investorer til sin første pan-nordiske ejendomsfond med en investeringskapacitet på 140 mio. euro, svarende til godt 1 mia. kr., oplyser virksomheden.

Den nordiske ejendomsfond, der ifølge Alma Property Partners forfølger en opportunistisk investeringsfilosofi, skal fokusere på investeringer i erhverv og boliger i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Investorerne bag tæller institutioner fra Sverige, Tyskland, Frankrig og Storbritannien, fremgår det.

"Vi har allerede identificeret en overflod af attraktive investeringsmuligheder, som vi kan bruge en stor del af fondens midler på. Vi mener, at vores fokus på mindre transaktioner, hvor vi har mulighed for at frigive værdi gennem forskellige aktive ledelsesstrategier, er et unikt tilbud til investorer, der søger eksponering i nordisk fast ejendom," siger Simon de Château, partner og it-direktør i Alma Property Partners.

De samlede investeringer udgør i øjeblikket en værdi på knap tre mia. kr., i meddelelsen.

Svensk ejendomsinvestor køber ejendomme i Valby 

Ejendomsfond køber 30.000 kvm shoppingcenter 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier