Byggeriforening henter ny chef med socialt ansvar i blodet

Ny sekretariatschef hos Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar skal være med til at starte en helt ny periode i foreningens liv, udtaler formand for foreningen og direktør i Lejerbo, Palle Adamsen.
Ny sekretariatschef i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA), Christina Schultz. | Foto: PR
Ny sekretariatschef i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA), Christina Schultz. | Foto: PR

Når juli bliver til august tiltræder Christina Schultz som ny sekretariatsleder for Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA), skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Konceptet med socialt ansvar i erhvervslivet, også kendt under forkortelsen CSR, er en løbebane, hun valgte for mange år siden.

Siden 2006 har hun siddet som sekretariatsleder for organisationen Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA), der arbejder for at sætte socialt ansvar på dagsordnen både i det politiske system såvel som blandt private virksomheder.

Hos FBSA skal hun blandt andet fungere som talerør for foreningen, og i meddelelsen omtales hun som "den nye frontfigur".

En af hendes arbejdsopgaver bliver at holde fokus på bæredygtighed i byggeriet. Sammen med foreningens bestyrelse skal hun skitsere nye udviklingsmuligheder initiativer eller indsatsområder, lyder det.

"Temaer som cirkulære byggeprocesser og bæredygtighedscertificeringer vinder udbredelse, og vi kan hjælpe med at skubbe på den udvikling og gøre det til forretning for både de store virksomheder og de helt små," udtaler Christina Schultz i meddelelsen.

Christina Schultz bliver nu den første sekretariatsperson, som kan arbejde fuld tid på foreningen. Hidtil har foreningen været drevet af bestyrelsen i samarbejde med eksterne konsulenter.

Formand for FBSA og direktør i Lejerbo, Palle Adamsen, siger om foreningens nye sekretariatsleder:

"Ansættelsen er en del af en overordnet strategi og et gearskifte i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, og jeg er overbevist om, at Christina med sin faglige baggrund kan medvirke til en helt ny udviklingsperiode i foreningens liv."

Byggebranchen får nyt værktøj mod social dumping og bestikkelse

Krav om samfundsansvar strømlines for byggebranchen

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også