EjendomsWatch

Deas hyrer manager med fortid hos Steen & Strøm

Nyansat leasingmanager får ansvaret for en del af Deas' portefølje af 17 butikscentre.

Foto: PR.

48-årige Mads Tiedt er ny leasingmanager hos ejendomadministratoren Deas, oplyser virksomheden.

Han får ansvaret for udlejningen i "en række" af Deas' portefølje af butikscentre, som man forvalter på vegne af ejerne, Danica og ATP.

Han vil indgå i et team på 16 medarbejdere og har en baggrund som nordisk detailchef i Pandora samt leasingmanager hos en anden centeroperatør, Steen & Strøm, fremgår det.

"Vi tilbyder vores kunder en effektiv udlejning samt professionel og proaktiv sparring inden for udlejning af kontor-, butiks- og lagerlejemål. Og vi er glade for at byde Mads om bord. Han vil uden tvivl bidrage med sin brede erfaring og kendskab til branchen," siger udlejningschef Annett Norén Beckert, i meddelelsen.

Pensionskasse skruer ned for Deas som leverandør til fordel for ny spiller på markedet

Deas-direktør ny formand i Ejendomsforeningen Danmark 

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Ny underdirektør hos Cobblestone hentes hos Deas 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier