EjendomsWatch

Niras opruster i bestyrelsen

Generalforsamling gav valg til erfaren chef fra mediebranchen og ingeniør, der gør sig i våben- og rumfartsindustrien.

Lisbeth Knudsen (på billedet), ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, og Jens Maaløe, adm. direktør i Terma, er valgt som nye medlemmer af Niras' bestyrelse på selskabets generalforsamling.

Lisbeth Knudsen, ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, og Jens Maaløe, adm. direktør i Terma, er valgt som nye medlemmer af Niras' bestyrelse på selskabets generalforsamling.

Det skriver den rådgivende ingeniørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Lisbeth Knudsen er uddannet journalist. Udover det daglige arbejde som arbejdeansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen er hun bestyrelsesformand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt for Det Kongelige Teater.

Lisbeth Knudsen er desuden medlem af bestyrelsen for Enigma – post-, tele- og kommunikationsmuseet. Hun er tidligere ansvarshavende chefredaktør ved Berlingske og tidligere koncernchef for Berlingske Media, tidligere nyhedsdirektør ved DR og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Det Fri Aktuelt samt adm. direktør for A-pressen.

Jens Maaløe er uddannet civilingeniør på DTU suppleret med en Ph.d. i radarteknologi og optisk kommunikation. Han er til daglig adm. direktør hos Terma, der leverer højteknologiske løsninger til forsvars- og rumfartsindustrien.

Derudover er Jens Maaløe formand for Innovationsfonden og bestyrelsesmedlem i blandt andet NKT Holding og Grundfos Holding. Tidligere i sin karriere har han været adm. direktør i Tele Danmark og GN Nettest.

Niras har opkøbsplaner i 2018

Udenlandske rådgiverfirmaer sværmer om danske tegnestuer

Rådgiverfusion varsler næste opkøb

Forsiden lige nu

Baresso-ejer har planer om 30-35 nye kaffebarer i Danmark

Den fremadstormende tyske kaffekoncern Jab Holding, som ejer Baresso og Espresso House i Norden, vil inden for fem år have 85 kaffebarer i Danmark. På nuværende tidspunkt trumfer ekspansionslysten trangen til sorte tal på bundlinjen, fortæller direktøren for det danske selskab.

Comwell rammer forbi sine resultatforventninger

Den familieejede hotelkædes resultat i 2017 misser forventningerne med næsten 30 pct, hvilket selskabets adm. direktør forklarer med ekstraudgifter i Sverige og til lukning i Danmark. Kædens hidtil største hotel er undervejs, foruden en udvidelse i Aarhus.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier