EjendomsWatch

Niras opruster i bestyrelsen

Generalforsamling gav valg til erfaren chef fra mediebranchen og ingeniør, der gør sig i våben- og rumfartsindustrien.

Lisbeth Knudsen (på billedet), ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, og Jens Maaløe, adm. direktør i Terma, er valgt som nye medlemmer af Niras' bestyrelse på selskabets generalforsamling.

Lisbeth Knudsen, ansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, og Jens Maaløe, adm. direktør i Terma, er valgt som nye medlemmer af Niras' bestyrelse på selskabets generalforsamling.

Det skriver den rådgivende ingeniørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Lisbeth Knudsen er uddannet journalist. Udover det daglige arbejde som arbejdeansvarshavende chefredaktør og direktør for Mandag Morgen er hun bestyrelsesformand for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt for Det Kongelige Teater.

Lisbeth Knudsen er desuden medlem af bestyrelsen for Enigma – post-, tele- og kommunikationsmuseet. Hun er tidligere ansvarshavende chefredaktør ved Berlingske og tidligere koncernchef for Berlingske Media, tidligere nyhedsdirektør ved DR og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Det Fri Aktuelt samt adm. direktør for A-pressen.

Jens Maaløe er uddannet civilingeniør på DTU suppleret med en Ph.d. i radarteknologi og optisk kommunikation. Han er til daglig adm. direktør hos Terma, der leverer højteknologiske løsninger til forsvars- og rumfartsindustrien.

Derudover er Jens Maaløe formand for Innovationsfonden og bestyrelsesmedlem i blandt andet NKT Holding og Grundfos Holding. Tidligere i sin karriere har han været adm. direktør i Tele Danmark og GN Nettest.

Niras har opkøbsplaner i 2018

Udenlandske rådgiverfirmaer sværmer om danske tegnestuer

Rådgiverfusion varsler næste opkøb

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier