EjendomsWatch

Arkitekt træder ind i Frejas bestyrelse

Topchef hos arkitektfirma med speciale i byudvikling tager plads i bestyrelsen hos statens ejendomsselskab. Hun skal bidrage med international inspiration, lyder det fra hovedpersonen selv.

Foto: PR

Helle Søholt er nyt bestyrelsesmedlem hos Freja Ejendomme. Hun afløser Lene Dammand Lund, der udtræder efter knap 14 år i bestyrelsen i statens ejendomsselskab.

Helle Søholt er til daglig adm. direktør hos Gehl Architects, hvor hun i 2000 var stiftende partner. Hun sidder ligeledes i bestyrelsen hos Realdania.

"Vi glæder os til at byde Helle Søholt velkommen til Frejas bestyrelse. Helle Søholt har en stærk arkitektfaglig baggrund og er i høj grad kvinden bag Gehls succes. Vi er sikre på, at vi får nogle meget kompetente synsvinkler på Frejas projekter," siger Søren Johansen, bestyrelsesformand hos Freja Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Ifølge Freja Ejendomme er Helle Søholt en af de drivende kræfter bag virksomhedens internationale succes, der har ført til byudviklingsprojekter i New York, Mexico City og São Paulo.

"Jeg tror bestemt, at Freja vil kunne lære meget af, hvordan man udvikler byer og ejendomme andre steder i verden. Freja er jo ultimativt interesseret i at skabe værdi i form af kroner og ører, men har også som et credo, at projekterne skal skabe nytte i samfundet. Her kan vi lære af udlandet, så jeg forventer, at min internationale erfaring vil være nyttig for Freja," siger Helle Søholt i meddelelsen.

Freja Ejendomme leverer et trecifret millionoverskud - men tilbagegang

Flyveplads bliver sendt i budrunde

Freja nyder godt af udenlandsk grundighed på det danske ejendomsmarked

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier