EjendomsWatch

Freja nyder godt af udenlandsk grundighed på det danske ejendomsmarked

Det er en fordel for statens ejendomsselskab, Freja, at udenlandske investorer bringer en højere grad af due diligence ind i danske ejendomshandler, fortæller direktør til EjendomsWatch. Det slår især igennem, når selskabet skal sælge fredede eller bevaringsværdige ejendomme.

Foto: PR

Carsten Rasmussen, direktør hos Freja Ejendomme, åbner døren til Bispetorvet 1-3 nær Strøget i København. Den tidligere universitetsbygning er sat til salg for 89 mio. kr. via statens ejendomsselskab og er derfor fuldstændig tømt for interiør bortset fra nogle lysekroner hængende i loftet.

På trods af sin status som bevaringværdig — hvilket vil sige, at selve ejendommens skal ikke må ændres — har der ifølge Carsten Rasmussen været stor efterspørgsel på den 3715 etagemeter store ejendom, som sammen med fire andre city- og strøgejendomme kom på markedet i efteråret 2017. Han oplever, at den store efterspørgsel på investeringsejendomme har gjort markedet mere modtageligt over for bevaringsværdige og fredede ejendomme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier