EjendomsWatch

Freja nyder godt af udenlandsk grundighed på det danske ejendomsmarked

Det er en fordel for statens ejendomsselskab, Freja, at udenlandske investorer bringer en højere grad af due diligence ind i danske ejendomshandler, fortæller direktør til EjendomsWatch. Det slår især igennem, når selskabet skal sælge fredede eller bevaringsværdige ejendomme.

Foto: PR

Carsten Rasmussen, direktør hos Freja Ejendomme, åbner døren til Bispetorvet 1-3 nær Strøget i København. Den tidligere universitetsbygning er sat til salg for 89 mio. kr. via statens ejendomsselskab og er derfor fuldstændig tømt for interiør bortset fra nogle lysekroner hængende i loftet.

På trods af sin status som bevaringværdig — hvilket vil sige, at selve ejendommens skal ikke må ændres — har der ifølge Carsten Rasmussen været stor efterspørgsel på den 3715 etagemeter store ejendom, som sammen med fire andre city- og strøgejendomme kom på markedet i efteråret 2017. Han oplever, at den store efterspørgsel på investeringsejendomme har gjort markedet mere modtageligt over for bevaringsværdige og fredede ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier