EjendomsWatch

Nybolig Erhverv-mægler trækker stikket

Den sjællandske erhvervsmægler Jørgen Klode går på pension efter 20 år. Arvtagerne er allerede på plads.

Foto: PR

Jørgen Klode siger stop som erhvervsmægler efter 20 år hos Nybolig Erhverv. Han efterlader en virksomhed med afdelinger i Slagelse, Roskilde og Næstved, 23 ansatte og en årlig transaktionsvolumen over milliarden, siger han til Sjællandske.

"Da jeg lavede kontrakt med Nybolig Erhverv i 1997, skrev jeg faktisk under på, at jeg ville stoppe som 65-årig. Det tænkte jeg ikke så meget over dengang, men nu er tiden altså inde, og sådan er det, selv om jeg føler mig som en, der godt kunne tage 10 år til," siger Jørgen Klode til Sjællandske.

Jørgen Klode blev franchisetager hos Nybolig Erhverv tilbage i 1997, hvor han så et lokalt behov for en erhvervsmægler, fordi ejendomsmæglerne lavede erhvervshandler med "venstre lillefinger". I den egenskab var han i gang med at finde en franchisetager til Nybolig Erhverv, som dog midt i den proces meddelte ham, at de så Jørgen Klode som den rette person til opgaven.

Allerede for to år siden afhændede han halvdelen af forretningen til sine to mangeårige medarbejdere, Henrik Nikolajsen og Kenneth Hansen, der overtager den anden halvdel den 1. maj.

Inden Jørgen Klode blev selvstændig i 1997, arbejdede han som chef for Nykredit i Slagelse og Kalundborg og som chef for BG Bank i Slagelse. Derudover var han i en periode på to år regionsdirektør for olieselskabet Q8.

Nybolig Erhverv-kæden havde 18 pct. fremgang i 2017

Nybolig Erhverv opruster i kampen om de store handler og kunder

Slagelse-ejendom får fynsk ejer i handel til 40 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier