EjendomsWatch

Lendager opruster med nordisk lederprofil fra Big

Maria Beyer Skydt træder ind ledelsegruppen hos arkitektur- og rådgivningsfirmaet Lendager Group. Her skal hun styrke firmaets strategi og kommercielle retning.

Maria Beyer Skydt træder ind i Lendager Groups ledelsegruppe. Foto: PR Lendager

Lendager Group, som beskæftiger sig med bæredygtig arkitektur og rådgivning i cirkulær økonomi, opruster ledelsesgruppen med Maria Beyer Skydt, der kommer fra en ledende stilling i arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group, Big, oplyser Lendager.

I sin nye stilling skal hun arbejde med at skalere forretningen og projekterne i tæt samarbejde med samarbejdspartnere og gennem sit internationale netværk på tværs af bygge- og ejendomsbranchen, fremgår det i pressemeddelelsen fra virksomheden.

Maria Beyer Skydt kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i Bigs nordiske afdeling, hvor hun var i fire år. Dertil har hun erfaring med projektudvikling hos JM Danmark og har været konsulent og strategisk bygherrerådgiver i rådgivningsfirmaet Grontmij.

”Jeg er enormt stolt over, at Maria nu træder ind i Lendager-familien. Med sin imponerende erfaring fra byggebranchen og personlige drive vil hun lede kommercialiseringen og skaleringen af vores projekter både nationalt og globalt,” udtaler Anders Lendager, adm. direktør og grundlægger af Lendager, i meddelelsen.

Skydt er uddannet cand.scient. i Arkitektur & Design fra AAU og har desuden en ledelsesuddannelse fra Cphbusiness, fremgår det.

Aarhus' nye rekreative byrum rykker et skridt nærmere

Big vinder museumsprojekt i Norge

Big vinder skyskraber på 51 etager i Singapore

Forsiden lige nu

Ejendomsudvikleren Jens Schaumann: Man skal være stærk i troen

Når man køber retten til en byggegrund med finanskrisen blæsende om ørene og uden en lokalplan, så skal man have en vis mængde ’Clint Eastwood’ i maven. Det havde og har ejendomsudvikleren Jens Schaumann, og det betaler sig, viser nyt regnskab. Salget af lejligheder på ø-projektet Engholmene stryger af sted, siger han.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Dades på milliardopkøb i Aarhus, en politianmeldelse mod ejendomsudvikleren NPV og Jyske Bank i salgshumør, var nogle af nyhederne i den forløbne uge, hvor abonnenter på EjendomsWatch kunne læse journalistiske interviews med hovedpersonerne. Også Lars Thylander, ledelsen i Gefion Group og en ny minister trak overskrifter i ugens løb.

Konkursbo finder køber til TV-byens gamle studier

En privat investor har købt en del af DR's gamle hovedsæde i Søborg, som bl.a. har været anvendt til film- og tv-studier. Der er tale om et konkursbo med bygninger på 33.655 kvm til en offentlig værdi på 250 mio. kr. Bygningen har været drevet forkert, siger rådgiver til EjendomsWatch. (Opdateret.)

Lejerbo-udbryder indgår partnerskab med Domea.dk

Lejerbo Kolding, der følger i hælene på søsterorganisationen i København og forlader Lejerbo-organisationen, skal fra nytår stå på egne ben med egen administration. Men Domea.dk bistår alligevel på en del af det administrative. Formand har sommerfugle i maven.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier