Lendager opruster med nordisk lederprofil fra Big

Maria Beyer Skydt træder ind ledelsegruppen hos arkitektur- og rådgivningsfirmaet Lendager Group. Her skal hun styrke firmaets strategi og kommercielle retning.
Maria Beyer Skydt træder ind i Lendager Groups ledelsegruppe. | Foto: PR Lendager
Maria Beyer Skydt træder ind i Lendager Groups ledelsegruppe. | Foto: PR Lendager

Lendager Group, som beskæftiger sig med bæredygtig arkitektur og rådgivning i cirkulær økonomi, opruster ledelsesgruppen med Maria Beyer Skydt, der kommer fra en ledende stilling i arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group, Big, oplyser Lendager. 

I sin nye stilling skal hun arbejde med at skalere forretningen og projekterne i tæt samarbejde med samarbejdspartnere og gennem sit internationale netværk på tværs af bygge- og ejendomsbranchen, fremgår det i pressemeddelelsen fra virksomheden.

Maria Beyer Skydt kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i Bigs nordiske afdeling, hvor hun var i fire år. Dertil har hun erfaring med projektudvikling hos JM Danmark og har været konsulent og strategisk bygherrerådgiver i rådgivningsfirmaet Grontmij.

”Jeg er enormt stolt over, at Maria nu træder ind i Lendager-familien. Med sin imponerende erfaring fra byggebranchen og personlige drive vil hun lede kommercialiseringen og skaleringen af vores projekter både nationalt og globalt,” udtaler Anders Lendager, adm. direktør og grundlægger af Lendager, i meddelelsen.

Skydt er uddannet cand.scient. i Arkitektur & Design fra AAU og har desuden en ledelsesuddannelse fra Cphbusiness, fremgår det.

Aarhus' nye rekreative byrum rykker et skridt nærmere

Big vinder museumsprojekt i Norge

Big vinder skyskraber på 51 etager i Singapore  

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også