Henning Larsen ansætter tre nye chefer

Arkitektvirksomheden har midt i sin omfattende internationalisering udvidet ledelsen med tre ansigter, der hentes hos DI, Foss og Hummel. Også ny tegnestuechef er udnævnt
Fra højre: Rasmus Riis Andersen, Helle Basse Larsen, Dan Bjerg Hansen og Frida Ferdinand. | Foto: PR
Fra højre: Rasmus Riis Andersen, Helle Basse Larsen, Dan Bjerg Hansen og Frida Ferdinand. | Foto: PR

Arkitektvirksomheden Henning Larsen styrker sin ledelse med i alt fire mand som et led i virksomhedens internationalisering, fremgår det af en pressemeddelelse.

Som kommerciel chef er ansat cand.oecon. Rasmus Riis Andersen, der kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos analysevirksomheden Foss.

Som chef for forretningsudvikling og marketing er ansat civiløkonom Frida Ferdinand, der hidtil har arbejdet for Dansk Industri i New York.

Endelig er Dan Bjerg Hansen ansat som ny global kommunikationchef med en fortid hos tøjvirksomheden Hummel.

Samtidig med nyansættelserne er Helle Basse Larsen udnævnt til tegnestuechef i København, hvor hun får ansvar for projektportefølje og personaleledelse for 160 ansatte.

"Med en stærk partnergruppe, der alle er arkitekter, supplerer vi den globale ledelse af virksomheden med andre kompetencer, der kan forstærke synergien og forretningsgangene mellem vores kontorer samt positionere virksomheden endnu stærkere globalt," lyder det fra Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner, i meddelelsen.

Henning Larsen-topchef udpeger Nordamerika som vækstmotor

Henning Larsen styrker sin internationale tyngde

Henning Larsen vil sætte ny arkitektur-dagsorden i USA 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også