EjendomsWatch

Henning Larsen ansætter tre nye chefer

Arkitektvirksomheden har midt i sin omfattende internationalisering udvidet ledelsen med tre ansigter, der hentes hos DI, Foss og Hummel. Også ny tegnestuechef er udnævnt

Fra højre: Rasmus Riis Andersen, Helle Basse Larsen, Dan Bjerg Hansen og Frida Ferdinand. | Foto: PR

Arkitektvirksomheden Henning Larsen styrker sin ledelse med i alt fire mand som et led i virksomhedens internationalisering, fremgår det af en pressemeddelelse.

Som kommerciel chef er ansat cand.oecon. Rasmus Riis Andersen, der kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos analysevirksomheden Foss.

Som chef for forretningsudvikling og marketing er ansat civiløkonom Frida Ferdinand, der hidtil har arbejdet for Dansk Industri i New York.

Endelig er Dan Bjerg Hansen ansat som ny global kommunikationchef med en fortid hos tøjvirksomheden Hummel.

Samtidig med nyansættelserne er Helle Basse Larsen udnævnt til tegnestuechef i København, hvor hun får ansvar for projektportefølje og personaleledelse for 160 ansatte.

"Med en stærk partnergruppe, der alle er arkitekter, supplerer vi den globale ledelse af virksomheden med andre kompetencer, der kan forstærke synergien og forretningsgangene mellem vores kontorer samt positionere virksomheden endnu stærkere globalt," lyder det fra Mette Kynne Frandsen, adm. direktør og partner, i meddelelsen.

Henning Larsen-topchef udpeger Nordamerika som vækstmotor

Henning Larsen styrker sin internationale tyngde

Henning Larsen vil sætte ny arkitektur-dagsorden i USA 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier