EjendomsWatch

Henning Larsen styrker sin internationale tyngde

Det partnerejede arkitektfirma med 275 ansatte henter nu 73 pct. af sin omsætning i udlandet, hvor nye projekter i blandt andet Frankrig, Shanghai og New York er undervejs, viser årsregnskabet.

Foto: PR-visualisering

Arkitektfirmaet Henning Larsen, der tidligere i år tog hul på en større offensiv i Nordamerika, må sande, at det koster at investere i fremtidig vækst. Virksomhedens bruttofortjeneste dykker således med 8 pct. til godt 70 mio. kr., viser det netop aflagte regnskab for 2016/17.

"Tilbagegangen er et resultat af et tøvende tysk marked samt investeringer i at etablere fodfæste på det nordamerikanske marked," skriver Henning Larsen-ledelsen med Mette Kynne Frandsen og Louis Becker i spidsen i regnskabet, der også opgør omsætningen til 268 mio. kr. — et dyk på små 5 pct. fra året før.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier