EjendomsWatch

Henning Larsen vil sætte ny arkitektur-dagsorden i USA

Arkitektfirmaet åbner sit længe ventede kontor i New York og melder om flere store projekter på vej. I alt er 140.000 kvm i USA og Canada ved at blive designet af firmaet.

Arkitektfirmaet Henning Larsen har store ambitioner, når det med sit nye kontor i New York supplerer tilstedeværelsen i andre udenlandske byer som Riyadh, München, Oslo og Hongkong.

"Det går stærkt for os i USA og i Canada, det er virkelig spændende. Vi har været heldige at arbejde med bygherrer, der har et ægte engagement i at fremme mesterlig arkitektur og en interesse i vores ekspertise og tilgang til design. Dette havde en stor indflydelse på vores beslutning om at engagere os lokalt med et egentligt kontor," siger Louis Becker, kreativ direktør og ledende partner i Henning Larsen, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier