EjendomsWatch

Henning Larsen vil sætte ny arkitektur-dagsorden i USA

Arkitektfirmaet åbner sit længe ventede kontor i New York og melder om flere store projekter på vej. I alt er 140.000 kvm i USA og Canada ved at blive designet af firmaet.

Arkitektfirmaet Henning Larsen har store ambitioner, når det med sit nye kontor i New York supplerer tilstedeværelsen i andre udenlandske byer som Riyadh, München, Oslo og Hongkong.

"Det går stærkt for os i USA og i Canada, det er virkelig spændende. Vi har været heldige at arbejde med bygherrer, der har et ægte engagement i at fremme mesterlig arkitektur og en interesse i vores ekspertise og tilgang til design. Dette havde en stor indflydelse på vores beslutning om at engagere os lokalt med et egentligt kontor," siger Louis Becker, kreativ direktør og ledende partner i Henning Larsen, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier