EjendomsWatch

Svensk ejendomsinvestor rykker ind i Danmark med opkøb for 620 mio. kr.

Børsnoteret selskab køber fuldt udlejet ejendom på Frederiksberg af Niam.

Foto: Presse

Svensk-baserede Niam har indgået aftale om at sælge ejendommen Porcelænshaven 16-28 på Frederiksberg til det svenske børsnoterede ejendomsselskab Klövern, skriver Niam i en pressemeddelelse.

Den omkring 19.000 kvm store ejendom er fuldt udlejet til CBS Copenhagen Business School på en lang lejekontrakt, og handlen sker på basis af en værdi af 620 mio. kr., fremgår det.

"Vi har realiseret vores planer for ejendommen hurtigere end forventet og salget realiserer et tilfredsstillende resultat til vore investorer. Det er en glæde at kunne sælge ejendommen til en professionel og velrenommeret køber som Klövern og byde dem velkommen på det danske marked," siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark, i meddelelsen.

Handlen er blevet rådgivet af Catella og Bruun & Hjejle Advokatfirma.  

Niam køber 12.000 kvm kontorejendom i Horsens  

Niam køber lejlighedsportefølje på Nyborg Havn

Niam køber københavnsk kontorejendom for over 200 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier