EjendomsWatch

Kapitalforvalter: Private investeringer i infrastruktur er i fremgang

Danske investorer står godt rustet til at kunne tage del i fremtidens stigende muligheder for at investere i infrastruktur, lyder det fra britisk kapitalforvalter med ekspertise i området. Over for EjendomsWatch ridser direktør det nuværende scenarie op for et marked i forandring.

Ed Clarke, medstifter og direktør hos Infracapital. | Foto: PR

Privat kapital er på vej til at fortrænge offentlige investeringer inden for visse typer infrastruktur, og danske pensionsselskaber står stærkt rustet til at tage del i den stadig større adgang til de tidligere svært tilgængelige aktiver.

Det mener Ed Clarke, medstifter og direktør hos den britiske kapitalforvalter Infracapital, der — som navnet mere end antyder — er specialist inden for investeringer i infrastruktur.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier