EjendomsWatch

Status quo hos Fast Ejendom

Ejendomsselskabet med aktiver for lige under 1 mia. kr. fastholder sin netop opjusterede resultatprognose.

Foto: PR

Fast Ejendom havde behersket tilbagegang i tredje kvartal målt på driftsresultatet og bundlinjen.

Ejendomsselskabet, der primært ejer kontor-, lager- og produktionsejendomme i Storkøbenhavn, på Fyn, i Aarhus og i Trekantsområdet, kom ud af tredje kvartal med et resultat af primær drift på 10,2 mio. kr. mod 10,6 mio. kr. i samme periode sidste år.

Lejeindtægterne steg marginalt og landede på 20 mio. kr., men driftsomkostningerne steg lidt mere til 7,5 mio. kr. fra 7,0 mio. kr.

Bundlinjen faldt til 5,9 mio. kr. fra 6,2 mio. kr.

Udlejningsgraden målt på lejeindtægten fra ejendomsporteføljen er steget til 91,1 pct. fra 90,8 pct. ved udgangen af 2016.

For hele 2017 venter Fast Ejendom fortsat et resultat af primær drift før værdiregulering og finansielle poster i niveauet 44 mio. kr. Forventningerne blev opjusteret for to uger siden i forbindelse med et salg af en ejendom i Kolding.

Forventningerne til pengestrømmene ligger nu i niveauet 19 mio. kr. i 2017. Det er 4 mio. kr. mindre end annonceret i forbindelse med halvårsregnskabet.

Fast Ejendom opjusterer efter frasalg

Lidt flere kvadratmeter står tomme hos Fast Ejendom

Fast Ejendom justerer strategien: ”Der er stadig svag efterspørgsel”  

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier