EjendomsWatch

Nordea-millioner sikrer omdannelse af Middelgrundsfortet til de unges ø

Middelgrundsfortet i Øresund skal renoveres og give muligheder for især unge.

Foto: /ritzau/Anders Rye Skjoldjensen

En ø fuld af aktiviteter for unge udviklet af unge. Det var ideen, da den nystiftede Middelgrundsfond sidste år overtog Middelgrundsfortet i Øresund. Og den idé bliver nu til virkelighed, efter at Nordea-fonden har besluttet at støtte projektet med yderligere 120 mio. kr., skriver Licitationen.

Ungdomsøen, der forventes at stå klar i 2019, bliver et centrum for hele Danmarks ungdom med fokus på fællesskab, friluftsliv og udfordringer. Men forinden venter et stort arbejde med at gøre den militære kulturarvsperle klar.

Projektchef Christian Melchiorsen og hans medarbejdere fra Middelgrundsfonden arbejder da også i disse uger intenst med at få de sidste brikker af udbudsmaterialet til i alt fire entreprenører klar.

"Vi håber, at der vil være fundet entreprenør lige før jul," siger han til Licitationen.

(Denne artikel er videreformidlet af Ritzaus Bureau på vegne af Licitationen)

Danica går efter liv og leben på Papirøen

Staten vil bygge ny energi-ø i Nordsøen

Mogens de Linde-direktør: "Ligger der en perle, så tager vi den"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier